Mariver

Solide glasconstructies
van de zuiverste kwaliteit

Toonaangevend familiebedrijf

Al sinds 2000 vervaardigt Mariver de mooiste glasconstructies. Ons familiebedrijf werkt voornamelijk voor particulieren, bedrijven en architecten.

Wij maken er een punt van om elk nieuwbouw- of renovatieproject persoonlijk op te volgen. Daarbij bedenken we een ontwerp op maat van uw persoonlijke smaak en noden.

ontwerp op maat 1

Meesters in glaswerk

Ons aanbod aan glaswerken is indrukwekkend. Van salon- en bijzettafels tot grote raampartijen, u kan ons inschakelen voor een project van eender welke omvang. We hebben bovendien met talloze glassoorten ervaring, waaronder hoogrendementsglas, kogelwerend glas en isolatieglas.

Wil u uw hele interieur laten (her)inrichten? Dat doen wij in een stijl naar keuze. Of u nu van een landelijke sfeer houdt of een modern karakter verkiest, onze interieurexperten helpen u uw voorkeuren werkelijkheid te maken.

Glashandel Ramen

Interesse in stijlvol glaswerk?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Projecten glaswerk

Laat u inspireren

Krijgt u graag al een voorsmaakje van de verschillende mogelijkheden? Spring dan zeker eens binnen in onze toonzaal om inspiratie op te doen. Op basis van uw ideeën bedenken we dan een ontwerp op maat. Als u een opdracht voor ons in gedachten heeft, plannen wij zo snel mogelijk een afspraak op locatie in. Daarvoor rijden we in heel België uit.