Glaswerken

Wij creëren onder andere balustrades, deuren en meubilair met glassoorten zoals figuurglas, gelakt glas en veiligheidsglas.

Ontdek de mogelijkheden
van glas

Met glazen accenten geeft u uw interieur allure. Vertrouw daarom op de expertise van Mariver om glazen voorwerpen te laten vervaardigen. Als afwerking kan u voor roestvrij staal kiezen. Hieronder krijgt u een idee van de producten die wij ontwerpen:

We zitten graag met u samen om uw wensen en budget te bespreken en een ontwerp uit te tekenen. In ons ontwerp houden wij onder meer rekening met de bouwstijl en interieurinrichting van uw pand en de lichtinval in uw ruimtes.

Glassoorten

Interesse in stijlvol glaswerk?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Stijlvol glaswerk

Ervaring met diverse glassoorten

Om ons glaswerk op te bouwen, zetten wij glassoorten in allerlei diktes, kleuren en vormen in. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de aard van de opdracht (bv. beveiliging) zoeken we het geschikte glastype voor u uit. Bekijk hieronder ons assortiment aan glassoorten:

Hersteldienst 24/7 bereikbaar

Heeft u glaswerk dat dringend hersteld moet worden? Dan kan u onze hersteldienst 24/7 bereiken om glasbreuken van eender welke omvang aan te pakken. Zowel particulieren en bedrijven als scholen en ziekenhuizen kunnen bij ons terecht. Wij gaan uiterst nauwkeurig te werk en geven u vooraf een duidelijk beeld van het kostenplaatje.

Dendermonde glaswerken 2